Help

Deze pagina is het startpunt voor al je vragen. Staat het antwoord op je vraag hier niet tussen? Mail dan je vraag naar info@derekenhoek.nl.

Hoe kan ik inloggen?

Ga naar aanbod.derekenhoek.nl/login en vul je inloggegevens in. Deze inloggegevens heb je bij je aanmelding oftewel aankoop in een bevestigingsmail ontvangen. Heb je al eerder een online training op aanbod.derekenhoek.nl gevolgd, dan kun je de inloggegevens van die eerste aanmelding gebruiken.

Heb je je inloggegevens niet meer?

Ga dan toch naar aanbod.derekenhoek.nl/login klik op ‘Inloggen’ en kies daar vervolgens voor ‘Wachtwoord vergeten’. Vul daar het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld. Je ontvangt dan een e-mail. In die mail staat een link waarmee je zelf een nieuw wachtwoord kunt instellen. (Let op:  check ook je spambox/reclamefolder even).

Lukt het inloggen niet?

Heb je wel inloggegevens, maar lukt het je toch niet om in te loggen? Dan kan het zijn dat de browser waarmee je probeert in te loggen een oude instelling onthoudt. Vaak lost het probleem op als je de ‘cache’ (het geheugen) van je browser leegt/wist. Dit doe je bij Instellingen. Per browser verschilt het, maar zoek even naar ‘cache/cookies/geheugen wissen’.

Krijg je de melding 'Je hebt nog geen toegang'?

Kom je op een pagina waar je deze melding ziet? Dan is dit wellicht een pagina waar je nog geen toegang toe hebt of je bent toch nog niet ingelogd. Controleer in dat geval dus altijd even of je wel goed ingelogd bent. Twijfel je daarover? Klik dan op ‘Uitloggen’ op deze link: Uitloggen. En log daarna even helemaal opnieuw in.

Moet ik uitloggen na elke sessie?

Om zeker te zijn dat je de volgende keer geen problemen hebt met inloggen raden we je aan om na iedere sessie uit te loggen. Dit doe je door bovenin de menubalk te klikken op ‘Uitloggen’.

Kan ik de training op zowel op pc/laptop, tablet als smartphone volgen?

De training is op alle devices oftewel apparaten te volgen. Zorg er wel voor dat het apparaat dat je gebruikt is geüpdate en is voorzien van de nieuwste versies van apps en programma’s. 

Moet mijn internetverbinding aan bepaalde eisen voldoen?

Om te kunnen inloggen heb je wifi of een goed werkende internetverbinding nodig. 

Waar vind ik de downloads?

De online cursus heeft veel downloads. Je vindt de downloads bij de betreffende module, maar ook op een verzamelpagina aan het eind. 

Winkelwagen0
There are no products in the cart!
Verder met winkelen
0